Zanimljiv razgovor Messija i Suareza "zapalio" internet

Argentina savladala Urugvaj

Zanimljiv razgovor Messija i Suareza "zapalio" internet

Endin Čaušević

Reprezentacija Argentine savladala je Urugvaj sa 1:0 u utakmici sedmog kola južnoameričkih kvalifikacija.

U derbiju ljutih rivala uspješnija je bila Argentina koja je na kraju osvojila tri boda, a junak utakmice bio je Lionel Messi koji je postigao jedini gol. Poznato je da se Messi vratio u reprezentaciju nakon što je nakon Copa Americe izjavio da više neće igrati za nacionalni tim.

Ovaj meč bio okršaj kolega iz Barcelone, a u prvom planu bili su Messi i Suarez. Mediji u Argentini potrudili su se da otkriju šta su Messi i Suarez pričali pred sam početak meča, a ukoliko je ovo istinito mora se priznati da Messi ima smisla za humor.

"Suarez, bit će dobro vidjeti te kako gubiš danas. Messi, pa ja sam mislio da si se ti penzionisao, zar nije tako sudija? Promijenio sam svoje mišljenje kad sam shvatio da igramo protiv vas. Kad završimo meč molit ćeš me da se ponovo penzionišem", navodni je razgovor Messija i Suareza.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za SP:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi