Leo Messi donio konačnu odluku!

Argentinski mediji objavili

Leo Messi donio konačnu odluku!

E. Ganibegović

Lionel Messi ljetos je kao slobodan igrač stigao u PSG. 

Nije baš imao sezonu iz snova u dresu novog prvaka Francuske i u posljednje vrijeme se nagađalo o tome da će Argentinac nakon samo jedne sezone napustiti glavni grad Francuske. 

Argentinski mediji, tačnije TyC Sport, citira da nema mogućnosti da se Messi vrati u svoju bivšu momčad, Barcelonu, kako se nagađalo posljednjih mjesec ili da pokuša novu avanturu u drugom klubu.

Dakle, 34-godišnji Argentinac odlučan je završiti ugovor s PSG-om i pomoći francuskom klubu da ispuni svoj san o osvajanju prvog trofeja u Ligi prvaka, dodaje citirani izvor.

Messi je ove sezone odigrao ukupno 30 utakmica za PSG i postigao samo devet golova (četiri u ligi i pet u Ligi prvaka) uz 13 asistencija koje je dodao u Ligue 1. 

Neymar napušta PSG?

Do prije desetak dana nije bilo naznaka da će brazilski reprezentativac napustiti Pariz jer je uz Kyliana Mbappea i Lea Messija ,najvažniji igrač prvaka Francuske. Kako se saznaje, 30-godišnjak je sada dobio dopuštenje klupskih vlasti za promjenu sredine.

Prije nekoliko dana došlo je i do sukoba između Neymara i navijača PSG-a. Brazilca su izviždali navijači PSG-a tijekom prvenstvene utakmice protiv Lensa. Neymar je, međutim, odgovorio na ponašanje navijača u intervjuu nakon utakmice u kojem je dao naslutiti da će ostati u PSG-u. Sada se ispostavilo da to neće biti slučaj.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

O tome da PSG na ljeto namjerava malo obnoviti momčad priča se već neko vrijeme. Vlasti namjeravaju graditi momčad oko Lea Messija, koji, međutim, ove sezone ne pokazuje izvanrednu formu. PSG se planira oprostiti, između ostalih, od Angela Di Marije i Maura Icardija.

Također, bivši će postati i trener Mauricio Pochettino koji je razočarao upravu PSG-a ispadanjem već u osmini finala Lige prvaka od Real Madrida.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi