Neymar organizovao kućnu zabavu za proslavu titule, a onda uzeo mikrofon u ruke i napravio show
Foto: Instagram - @iganagueye

Brazilac u elementu

Neymar organizovao kućnu zabavu za proslavu titule, a onda uzeo mikrofon u ruke i napravio show

E. Ganibegović

Remijem protiv Lensa (1:1) u 34. kolu francuske Ligue 1, PSG je osigurao titulu prvaka svoje zemlje.

Četiri kola prije kraja PSG je tako na nedostižnih 13 bodova prednosti od prvog pratioca Marseillea i jasno je da će postati novi prvaci nakon što je prošle sezone titulu osvojio Lille.

Neymar i njegova djevojka Bruna Biancardi organizovali su zabavu da bi proslavili titulu prvaka, a u kući Brazilca pojavila se i nekolicina njegovih saigrača.

Idrissa Gueye, Marquinhos, Presnel Kimpembe, Danilo Pereira, Junior Dina Ebimbe, Alexandre Letellier i Nathan Bitu vide se na selfieju s Brazilcem.

Atmosfera na zabavi bila je bolja od one na utakmici protiv Lensa, a sve je usijao sam Neymar kada je odlučio uzeti mikrofon u ruke i zapjevati.

Inače, Neymar je ove sezone u Ligue 1 nastupio na 19 utakmica, a postigao je 11 golova uz pet asistencija. Dodao je dvije asistencije na šest mečeva u Ligi prvaka. 

Ovo je za Parižane bio deseti naslov prvaka Francuske i PSG je tako izjednačio rekord koji je postavio St. Etienne, koji je osvojio 10 naslova prvaka između 1957. i 1981. godine.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Ipak, osvajanje naslova Ligue 1 nije bio razlog za slavlje za mnoge fanove koji su napustili Park prinčeva 15 minuta prije posljednjeg zvižduka jer su još uvijek bili frustrirani ranim ispadanjem momčadi iz Lige prvaka.

PSG je ispao u osmini finala nakon što je u 15 minuta izgubio ukupno vodstvo od 2:0 protiv Real Madrida. tijekom te serije.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi