Ludnica u Parizu: Messi je stigao, uskoro će potpisati!

Doputovao u glavni grad Francuske

Ludnica u Parizu: Messi je stigao, uskoro će potpisati!

Edmir Škorić

Lionel Messi je ranije postigao dogovor o dvogodišnjem ugovoru s PSG-om i isti će danas potpisati.

Mesi će godišnje zaraditi 35 miliona eura neto s uključenim bonusima, a na PSG se odlučio nakon što mu je iz Barcelone saopšteno da ga ne mogu registrovati zbog financijskih problema.

Brzo se Argentinac dogovorio s novim klubom, u koji dolazi nakon 21 godine provedene u Kataloniji.

U Parizu euforija već nekoliko dana, a na aerodromu u francuskoj prijestolnici dočekali su ga navijači koji su oduševljeni što će takav majstor obući dres njihovog kluba.

Leo je u Pariz krenuo s porodicom, a supruga Antonella već se pohvalila selfijem iz aviona.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Top Komentari

Adohordas
Dokaz da danas nema velikih i malih klubova,danas ako klub ima pare veliki je ako nema mali je i cista racunica a od starih trofeja se ne zivi.
1 2
maldini3145
od ovih navijaca parisa niko ne zna tablicu mnozenja,tako da da su im lava doveli oni bi skakali i skandirali u njegovo ime
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi