Messi krenuo na potpis!

Argentinac odlazi u Pariz

Messi krenuo na potpis! · Udarna vijest

Admin Čaušević

Otklonjene su sve dileme gdje Lionel Messi nastavlja karijeru. 

Messi je nešto iza 13 sati otputovao sa aerodroma Le Praet u Barcelni na potpis ugovor.

Argentinac će u Pariz sletjeti iza 15 sati, nakon čega slijedi ljekarski i potpis sa PSG-om.

Messi je na potpis dvogodišnjeg ugovora otputovao u društvu članova svoje porodice. 

Dogovor je postignut još ranije, a jedan od najboljih igrača u historiji će godišnje zarađivati 35 miliona eura.

[twitter]https://twitter.com/FabrizioRomano/status/1425055166340997144[/twitter]

Podsjećanja radi, Messi je 21 godinu bio član Barcelone. S katalonskim klubom nije mogao produžiti ugovor pa je praktično primoran da izabere drugu sredinu. Odlučio se za PSG.

Top Komentari

GuiliDamou
Ovog Messija nikad nisam gotivio kao licnost, kao igrac je def. svemirac, to stoji. Ali nakon ove farse, sranja koje je priredio, ne samo da mi se on zgadio, zgadio mi je i fudbal! Jbt, pa dal je moguce, gdje je taj ideal majku mu, postovanje prema grbu, klubu, milionskom svjetskom auditoriju od navijaca koje posjeduje Barca!? Zivota mi mog, ostao bi pa kad bih morao 6 mjeseci samo statistu da glumim u klubu, dok se zakonski ne stvore uvjeti za potpis novog ugovora… Nisam navijac Barcelone, nisam niko ko je bitan, al da kojim slucajem jesam, zatro bi mu trag u klubu za sva vremena, ovim potezom je dokazao ono sto smo i znali, da mu hanuma vodi glavnu rijec, da voli pare ko Ramo s pijace i da je jedan veliki ker od insana…
10 1
miki30
Još samo da i on kaže ovo je ispunjenje sna, došao sam u najbolji, najveći klub na svijetu. Oduvjek mi je bio san da igram za ovaj klub i tako ta njesra.
4 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi