Rajković nakon utakmice na teren doveo sina i pitao Messija da se fotografiše s njim

Sjajan potez Argentinca

Rajković nakon utakmice na teren doveo sina i pitao Messija da se fotografiše s njim

E. Čaušević

Lionel Messi večeras je debitovao u dresu PSG-a u gostujućoj pobjedi protiv Reimsa.

PSG je večeras u Reimsu slavio sa 2:0, a junak Parižana bio je Kylian Mbappe koji je postigao oba gola na ovoj utakmici.

Međutim, u centru pažnje nakon meča bio je Lionel Messi koji je konačno debitovao u dresu novog kluba.

Messi je šansu dobio u 66. minuti kada je na teren ušao umjesto Neymara, a cijeli stadion ga je dočekao velikim ovacijama.

I nakon utakmice Messi je bio glavna atrakcija na terenu, a u centru pažnje bio je golman domaćeg tima Predrag Rajković koji je iskoristio priliku kako bi se fotografisao s Messijem.

Rajković je na teren doveo čak i svog sina i zamolio je Messija da se fotografiše s njim što je Argentinac pristao i ovim potezom je oduševio fudbalsku javnost.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Image

Top Komentari

Matic
Jadno dijete :(
4 14
donado91
Iskreno i ja bi :D
7 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi