Lionel Messi promijenio imidž

Skratio bradu

Lionel Messi promijenio imidž

E. Škorić

Barcelona se vratila treninzima, a Lionel Messi je iz karantina izašao sa jednom vizualnom promjenom.

Argentinski reprezentativac je odlučio da promijeni imidž i da najzad obrije bradu, koja je krasila njegovo lice u posljednje vrijeme i nekako je po njoj bio prepoznatljiv.

Tridesetdvogodišnji Messi je ove sezone postigao 24 pogotka uz 16 asistencija na 31 utakmici, do prekida sezone, no nada se i on i njegovi saigrači da će u junu biti nastavljena.

Katalonci imaju dva boda prednosti nad Real Madridom, a u Ligi prvaka ih očekuje revanš osmine finala protiv Napolija. Prvi duel je završen rezultatom 1:1, a revanš bi trebao da se odigra u augustu.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

realno_govoreci
Ne znam ko ga nagovori da skrati kad iskreno brada mu mnogo bolje stoji.
7 1
Nikola1122
Moze biti i ruzan i los covjek ali se vise nikad nece takav roditi sto se fudbala tice.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi