Svi su u transu zbog Messijeve majstorije: Na društvenim mrežama tvrde da je gol sezone

Argentinac pokazao klasu

Svi su u transu zbog Messijeve majstorije: Na društvenim mrežama tvrde da je gol sezone

E. Škorić

Sjajan meč igraju PSG i Troyes, a za 55 minuta viđena su čak četiri gola i jedan majstorski, kojeg je postigao Lionel Messi.

Troyes stvara velike probleme Parižanima na njihovom Parku Prinčeva, pa su gosti dva puta vodili, ali PSG se oba puta uspješno vratio, da bi potom došao do potpunog preokreta.

Baldeu su tri minute bile dovoljne da donese vodstvo Troyesu, ali je Soler u 24. na asistenciju Neymara izjednačio rezultat.

U 52. minuti opet Balde, no samo tri minute kasnije na semaforu 2:2. Sergio Ramos je dodao loptu do Lionela Messija, a Argentinac sa oko 25 metara sjajnim udarcem zatresao mrežu gostujućeg golmana.

Još jedan u nizu sjajnih golova bivše zvijezde Barcelone. Messi igra sve bolje i bolje u drugoj svojoj sezoni za PSG, a u Ligi 1 trenutno ima sedam pogodaka i 10 asistencija. Vodeći strijelac je njegov saigrač Mbappe sa 10, dok je Neymar na 10 golova i ima uz to 8 asistencija.

U 62. minuti Messi je stigao do jubilarne 10. asistencije, a Neymar dolazi do jubilarnog 10. gola u Ligi 1.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

PSG je do ove utakmice bio lider sa 32 boda, ima omjer od 10 pobjeda i dva remija, nema poraz, a ispred Lensa je na dva boda. U slučaju današnje pobjede, bit će na +5.

Top Komentari

histereza
Hahaha pa ja mislio sa pole od prečku, stativu, jednu, drugu. Ne brukajte se
4 0
f0restinho
Nista posebno realno, imao je puno boljih golova..
4 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi