Messi u ugovoru ima klauzulu koja se sada pokazala kao užasna greška PSG-a

Ne mogu ga zaustaviti

Messi u ugovoru ima klauzulu koja se sada pokazala kao užasna greška PSG-a

Endin Čaušević

Lionel Messi nije igrao sinoć za PSG na gostovanju protiv Leipziga zbog problema s povredom.

Messi se povrijedio prošle sedmice na meču protiv Lillea i odlučeno je da neće biti u sastavu za utakmicu protiv Leipziga.

Argentinac ima problema sa zadnjom ložom i odlučeno je da se neće rizikovati s nastupom protiv Leupziga kako se ta povreda ne bi pogoršala, te je u cilju da se Messi što bolje oporavi.

Međutim, u Parizu su bili iznenađeni kada se njegovo ime našlo na spisku reprezentacije Argentine za naredne utakmice u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo.

U PSG-u su se nadali da bi Messi mogao preskočiti naredne mečeve kako bi se što bolje oporavio, ali se to neće desiti iz razloga što on ima nevjerovatnu klauzulu u svom ugovoru.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Naime, Messi u ugovoru ima klauzulu koja kaže da mu je Argentina ispred PSG-a, odnosno da mu je prioritet da igra za Argentinu i da se Parižani na tu odluku ne smiju žaliti bez obzira na okolnosti.

Top Komentari

cccccc
Svaka čast kada mu je državni dres važniji od klupskog. Da svi naši reprezentativci imaju volju i želju kakvu ima ovaj igrali bi svako SP i EURO
14 3
elvir_86
:D Pametan Messi :D Zavit ce on i PSG u crno kao i Barsu :) :D
11 5

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi