Niko ne zna koliko će Messi biti van terena, pa ni trener PSG-a
FOTO - EPA

Oporavak u Madridu?

Niko ne zna koliko će Messi biti van terena, pa ni trener PSG-a

Adnan Beganović

U okviru 4. kola Lige prvaka PSG će večeras gostovasti kod RB Leipziga.

Francuska ekipa je u Njemačku doputovala oslabljena za Lionela Messija, koji neće konkurisati za večerašnji okršaj.

Jedan od najboljih igrača svih vremena ima problema sa povredom koljena i u ovom trenutku se ne zna kada će biti spreman za povratak na teren.

O njegovoj povredi govorio je i trener PSG-a, Mauricio Pochettino, koji je istakao da nema informacija kada bi se Messi mogao vratiti na teren.

"Kada će biti spreman? Nadamo se da će se brzuo oporaviti i da će brzo biti sa ekipom. Ne mogu u ovom trenutku reći ništa više", rekao je Pochettino.

Osvrnuo se trener PSG-a i na večerašnji susret u Njemačkoj.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

"Moramo pobijediti, imamo veliku odgovornost. Uz dobar pristup možemo ostvariti pobjedu", rekao je Pochettino.

Na kraju dodajmo da španski mediji pišu da bi Messi mogao otputovati u Madrid na oporavak u kliniku Cemtro gdje se oporavljao 2015. godine nakon puknuća lijevog kolateralnog ligamenta.

Top Komentari

user1614932756
Ma covjek je 0 bez barcelone
2 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti