Nastavljaju se problemi za Messija u PSG-u

Ne igra ni sutra

Nastavljaju se problemi za Messija u PSG-u

Endin Čaušević

Fudbaleri PSG-a igraju sutra na svom terenu protiv Montpelliera meč osmog kola francuske Ligue 1.

Parižani imaju niz od sedam uzastopnih pobjeda i nalaze se na prvoj poziciji s maksimalnim učinkom od 21 bodom.

PSG je u prošlom kolu u gostima pobijedio Metz, a ovu utakmicu propustio je Lionel Messi koji je ljetos stigao u klub kao veliko pojačanje iz Barcelone.

Messi je propustio utakmicu zbog povrede koljena koju je zadobio još na reprezentativnom okupljanju, ali je nakon toga odigrao dva meča za Parižane i nije se baš proslavio.

U meču protiv Lyona Pochettino ga je izveo iz igre u 76. minuti što je naljutilo Messija koji se nije htio pozdraviti sa svojim trenerom. No, na kraju se ispostavilo da je Messi imao problema s povredom koljena.

Argentinac već nekoliko dana ne trenira s ekipom, a propustio je i jutrošnji trening i jasno je da sutra neće biti u konkurenciji za utakmicu protiv Montpelliera.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Messi će u nedjelju obaviti nove preglede nakon čega će biti jasno da li će moći nastaviti s treninzima.

Top Komentari

hara071
Lewandowski zlatna lopta
2 0
Juventino4321
Nema povreda u Barci kad te niko nike smio dotaknuti, i u ligi mali kontakt faul, a vidi sad, ne izlazi iz bolnice, ubi narod
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti