Je li Messi najbolji izvođač slobodnjaka na svijetu? Pogodio je "rog" gola

Odličan šut Argentinca

Je li Messi najbolji izvođač slobodnjaka na svijetu? Pogodio je "rog" gola

A. Čaušević

Lionel Messi još uvijek čeka prvi gol u dresu PSG-a.

Messi nekoliko posljednjih godina slovi za najboljeg izvođača slobodnjaka na svijetu uz niz maestralnih golova.

U duelu protiv Lyon je pokazao kakav je majstor, ali mu je sreća okrenula leđa. Sjajan šut pogledajte ovdje.

Šutirao je snažno i precizno preko živog zida sa oko 25 metara, činilo se da će lopta u gol, čak je i protivnički golman je sve pratio pogledom.

Međutim u mjesto u mreži lopta je pogodila tačno na mjesto gdje se spajaju prečka i stativa. Falili su centimetri za eurogol.

Top Komentari

kurjak
Jeste za onog ko nije čuo za Žuninja.
15 0
Eno30
Žunjino, Beckham i Pirlo su bolje izvodili slobodnjake. E sad kazu Messi bolji od Ronalda. Ronaldo 4 utakmice za Manchester 4 gola. Messi ovo veceras 3 tekma a golova 0 pa cak jedva se cuje i da igra. Ronaldo igro za United najbolji steelac bio i kluba i lige tako u Realu i tako u Juventusu i cak mislim da ce i sad biti najbolji steelac Manchestera i lige
10 6

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi