"PSG sa Messijem izgleda slabije"
FOTO: EPA

Legendarni fudbaler ima zanimljiv mišljenje

"PSG sa Messijem izgleda slabije"

H. Zilić

PSG je napravio kiks u prvom kolu Lige prvaka i remizirao sa Club Bruggeom rezultatom 1:1.

Nakon meča dosta se komentarisao rezultat Parižana u čijem timu su bili i Lionel Messi i Kylan Mbappe.

Viđenje je dao i legendarni Michael Owen, koji smatra da je PSG sa Messijem postao slabija ekipa.

"Koliko god smo mi fascinirani tom trojicom fenomenalnih apadača, koji su vrhunski individualci, meni djeluje da je napad slabiji kada igraju Messi, Neymar i Mbappe", rekao je Owen i dodao:

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

"Ne razumijem zašto su oni među favoritima u Ligi prvaka. Mislim da su sve četiri engleske ekipe daleko, daleko ispred."

Nema sumnje da će Owenova izjava izazvati dosta reakcija, a vidjet ćemo u nastavku sezone kakve će igre Messi pokazati u dresu PSG-a.

Top Komentari

BogatiDijasporac
Legendarni Owen ne moze Messiju ni kafu donijeti.
13 4
capslockenter
Di Maria je broj 1 u PSG-u, koliko god ovo zvucalo smijesno i nerealno..on je motor ekipe i bez njega su barem 40% losiji
6 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi