Lippi: Nismo imali sreće

Italijanima samo bod protiv Novog Zelanda

Lippi: Nismo imali sreće

Jedno od najvećih iznenađenja dosadašnjeg dijela Svjetskog prvenstva svakako je remi aktuelnih prvaka svijeta Italijana i Novog Zelanda.

"Nismo imali puno sreće. Ponovo smo primili gol iz prvog pokušaja kada je naš protivnik došao do kaznenog prostora. Uspjeli smo se vratiti, a bila je to utakmica i u kojoj smo morali pobijediti. Nažalost, nismo u tome uspjeli jer nismo odigrali dobru utakmicu", rekao je Lippi.

"Momčad je pokazala veliku želju, ali joj je nedostajalo ključnih poteza u određenim trenucima. Sada moramo pobijediti u posljednjoj utakmici (protiv Slovačke) ako želimo otići u drugi dio turnira", dodao je selektor Azzurra.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti