Lippi odbacio navode o odlasku u Kinu

Lippi odbacio navode o odlasku u Kinu

Midhat Šljivak

Bivši trener Juventusa i selektor reprezentacije Italije Marcelo Lippi, odbacio je tvrdnje kako preuzima kineski tim Guangzhou.

Lippi je bez posla još od završetka Svjetskog prvenstva 2010. godine, a 63-godišnji trener odbacio je sve navode kako odlazi u Kinu.

"Nema šanse da odem u Kinu. Priča se o tome već desetak dana, ali nije bilo nikakvog kontakta s tim klubom. To su izmišljene priče. Iako se želim oprobati negdje izvan Evrope, kontakta sa Kinezima nije bilo. Mogu samo reći da sam imao kontakte sa klubovim iz Emirata, Katara i Saudijske Arabije, ali još ništa nije konkretno dogovoreno", rekao je Lippi.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.