Sve je spremno za novi transfer od 50 miliona eura

Fudbaler je stigao

Sve je spremno za novi transfer od 50 miliona eura

Admin Čaušević

Uskoro će biti potvrđen još jedan veliki transfer.

Ako su nekom klubu potrebna pojačanja onda je to definitivno Manchester United koji se pod palicom Erica Ten Haga sprema za malu revoluciju.

Crveni đavoli su u petak potpisali Christiana Eriksena, a uskoro će potvrditi i novi veliki transfer i tako ispuniti želju novom treneru.

Naime, novi stanovnik Old Trafforda će postati 24-godišnji defanzivac Lisandro Martinez koji je do sada nastupao za Ajax.

Martineza su u petak fotografi uhvatili kako kreće za Manchester, a nakon toga i sam fudbaler je objavio fotografiju sa svojim menadžerom.

No description available.

Bez obzira što je visok 174 cm Argentinac se odlično snalazi na poziciji štopera i njegovo dovođenje je izričata želja menadžera Ten Haga.

Dogovor između Uniteda i Ajaxa je postignut u četvrtak i klub iz Amsterdama će za prodaju svog igrača dobiti 50 miliona eura.

Ključna za transfer je bila igračeva želja da se oproba u Premiershipu baš kao i njegov uzor Gabriel Heinze koji je svojevremeno s dosta uspjeha nosio dres Uniteda.

Iako mu visina nije jača snaga, ovaj fudbaler odlično čita igru, dobro se snalazi u ''jedan na jedan'' situacijam te ima sjajnu predaju lopte.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Sanska_Prangija
Pa s kojom ekipom ce ajax igrati sljedece godine kada su opet 5,6 glavni igraca prodali. A ovi menedzeri su toliko odvratni ljudi, sry ali.je tako
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi