Livančić: Možemo dobiti Želju u Vitezu

Kapiten Viteza za SportSport.ba

Livančić: Možemo dobiti Želju u Vitezu

S. Mlaćo

U NK Vitez reprezentativnu pauzu iskoristili su kako bi se što bolje spremili za predstojeće tri utakmice Premijer lige naše zemlje.

 Vitežani su na pauzu otišli pobjedom nad Metallegheom (1:0), te trenutno zauzimaju deveto mjesto sa 19 osvojenih bodova.

"Sigurno da jednim dijelom možemo biti zadovoljni. Da budem precizniji igrama u gostima gdje smo osvojili 13 bodova, dok kući samo šest, čime nikako ne možemo biti zadovoljni. Imamo dosta bodova više od ekipa koje su na dnu tabele što je dobro, ali moramo nastaviti sa dobrim igrama kao u zadnja tri kola i ne trebamo se brinuti", kazao je za SportSport.ba kapiten Viteza Toni Livančić.

Ovaj mladi nogometaš ove sezone standardan je u redovima tima iz Viteza.

"Nisam baš najzadovoljniji igrama ove sezone, što zbog povrede, što zbog toga što sam u 15 kola igrao na dosta pozicija, a treba da se naviknem na jednu. Iz utakmice u utakmicu ide na bolje, forma se diže i time sam zadovoljan", priča mladi nogometaš. 

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Već u subotu na Gradski stadion u Vitez gostuje sarajevski Željezničar. U prvom duelu ova dva tima Vitez je na Grbavici slavio 2:0, a izabranici Slavena Musa ponovo žele Željin skalp.

"Ako budemo igrali kao zadnja tri kola sigurno da možemo do pobjede. Igramo dobro, samo da popravimo realizaciju. Uz maksimalan doprinos igrača i malo sreće sigurno da možemo do pobjede, a pokazali smo da sa svima možemo igrati", dodao je Livančić. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi