Liverpool bi mogao biti izbačen iz Liga kupa!

Redsi su izborili osminu finala, ali...

Liverpool bi mogao biti izbačen iz Liga kupa!

Liverpool je u srijedu bez većih problema kao gost savladao Milton Keynes Donse u 1/16 finala Liga kupa (Carabao cup).

Na taj način su Redsi izborili plasman u osminu finala pomenutog takmičenja gdje bi trebali odmjeriti snage sa Arsenalom.

Međutim, sada iz Engleske stižu vijesti da bi Liverpool mogao biti izbačen iz Liga kupa.

Navodno je EFL (English Football League) pokrenuo istragu po pitanju navodnog korištenja igrača koji nije imao pravo nastupa protiv MK Donsa od strane Liverpoola.

Za sada nije poznato o kojem bi se igraču moglo raditi, ali treba istaći da je Jurgen Klopp u duelu sa MK Donsima dao šansu nekolicini mladih igrača.

Nakon pojave ovakvih informacija oglasio se i Liverpool.

"Klub je svjestan mogućih administrativnih problema kada je u pitanju jedan naš igrač... Sarađujemo sa relevantnim autoritetima kako bismo utvrdili činjenično stanje. Nećemo davati dodatne komentare dok se proces ne završi", poručili su iz Liverpoola.

Da li će Liverpool zaista biti izbačen iz Liga kupa, ostaje da se vidi...

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi