Liverpool blizu dovođenja pojačanja iz Bayerna!

Veznjak Kloppova meta

Liverpool blizu dovođenja pojačanja iz Bayerna!

U Liverpoolu se još slavi toliko iščekivana titula prvaka Engleske. Ipak, vrijeme je i da se Redsi okrenu budućnosti.

Jurgen Klopp je najavio da neće biti pretjeranog trošenja ovog ljeta, ali Liverpool svejedno mora misliti na "dubinu" ekipe.

Navodno su Redsi locirali jednu od glavnih meta na ljetnom prelaznom roku. Riječ je o veznjak Bayerna Thiagu Alcantari.

Španski Sport piše da Liverpool nije samo locirao željenog igrača, već da je jako blizu realizacije Thiagovog transfera.

Trenutno se špekuliše da bi Liverpool za 29-godišnjeg veznog fudbalera mogao izdvojiti oko 35 miliona eura, što se i ne čini kao pretjerana cifra za iskusnog i dokazanog igrača. Također, navodi se da je Jurgen Klopp dugogodišnji štovatelj lika i djela Thiaga Alcantare - koji mu je zapao za oko još dok je radio u Bundesligi.

Inače, Thiagov ugovor sa Bayernom važi do naredno ljeta.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Thiago Alcantara je u Bayern stigao iz Barcelone još prije sedam godina, a od tada je u dresu bavarskog velikana odigrao 230 utakmica, postigao 31 gol i upisao 37 asistencija.

Sada se čini da bi se Thiago mogao okušati i u Premier ligi...

Zaprati FC Bayern Munich, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FC Bayern Munich Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

BobPaisley
...za nesto vise od godine dana osvojena LP i EPL,prije toga finale LP i viceprvaci EPL,puni para ko brod,a kao najvece pojacanje dovode ovog p*dera i ispusenu mustiklu,ne mogu da vjerujem...jos 30 godina ima lik.
0 9
lopov84
29god za veznog igraca najbolje godine. A Thiago jd klasa.
@BobPaisley : nemas pojma drug. Mislis da Klopp ne zna sta radi?! Vecina je govorila da su Henderson i Milner krampe, a ljudi nose ekipu...
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi