Liverpool doveo Joe Allena

Drugo pojačanje u ovo prelaznom roku

Liverpool doveo Joe Allena

Kako prenose engleski mediji, saradnja između Liverpoola i veznjaka Swansea, Joe Allena je dogovorena. Ostalo je još samo da se stavi potpis na ugovor.

O dolasku Allena na Anfield se u zadnje vrijeme dosta govorilo, a na njegovom dovođenju u redove Redsa insistirao je naravno novi trener Liverpoola, Brendan Rodgers.

 

Bilo kako bilo, čelnici Swansea nisu bili oduševljeni idejom o Allenovom odlasku, ali su ipak na kraju za cifru od oko 15 miliona funti pristali na prodaju ovog igrača.

 

"Ostalo je još samo da se sa Swanseom dogovore neke sitnice, ali Allen će biti naš igrač u narednih 24 sata", kazao je Rodgers nakon utakmice Evropa lige protiv bjeloruskog Gomela.

Potražite više informacija na temu Premier league:

 

Tom susretu prisutvovao je i sam Joe Allen te su mediji prenijeli da je posao već gotov. Allen je drugo pojačanje Liverpoola u ovom prelaznom roku nakon što je nedavno u klub stigao mladi talijanski napadač, Fabio Borini. 

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti