Liverpool dovodi golmana Mainza

Loris Karius na Anfieldu

Liverpool dovodi golmana Mainza

Midhat Šljivak

Loris Karius, 22-godišnji golman Mainza, mogao bi ovog ljeta pojačati redove Liverpoola.

Ovaj sjajni čuvar mreže iza sebe ima odličnu sezonu u Mainzu s kojim je ostvario plasman u Evropsku ligu.

Odbranama je privukao veliku pažnju na sebe. Liverpool je pokazao najviše interesa, te su obavili već razgovore o njegovom transferu.

Ipak, transfer će još pričekati. Mladi golman želi vidjeti hoće li Redsi igrati u Evropi naredne sezone i nakon toga će odlučiti o eventualnom prelasku na Anfield.

Dolazak među Redse biće Kariusu povratak u Englesku. On je ranije nosio dres mlađih kategorija Manchester Cityja, odakle je 2011. godine prešao u Mainz.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Ove sezne je branio u 36 utakmica za ovaj tim...

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti