Liverpool dovodi veliko pojačanje iz Reala?

Jese Rodriguez na Anfieldu?

Liverpool dovodi veliko pojačanje iz Reala?

Ekipa Liverpoola mogla bi ovog ljeta dobiti veliko pojačanje u svojim redovima.

Oni su zainteresovani za usluge napadača Real Madrida Jesea Rodrigueza.

Španac navodno nije zadovoljan svojim statusom u klubu te je svjestan da pored trojca Bale, Ronaldo i Benzema nikada neće dobiti pravu priliku.

To je odlučio iskoristiti Jurgen Klopp koji je navodno spreman dati 20 miliona eura za ovog fudbalera na šta bi Real Madrid mogao pristati.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Jese je ove sezone odigrao 20 mečeva za Real Madrid u Primeri, ali je samo pet počeo od prve minute. U strijelce se upisao četiri puta.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi