Aston Villa obrukala šampiona za 45 minuta
Foto - EPA

Katastrofa Redsa

Aston Villa obrukala šampiona za 45 minuta

Midhat Šljivak

Ekipa Liverpoola odavno nije bila razbijena kao večeras protiv Aston Ville.

Od samog početka tim Jurgena Kloppa izgleda katastrofalno na terenu, a Villa maksimalno koristi sav prostor u napadu i vodi sa 4:1.

Tako je mreža Liverpoola već do poluvremena napunjena. Watkins je zabio tri, McGinn jedan, dok je za sada počasni gol za Redse zabio Salah.

Prava katastrofa Liverpoola i odavno ih niko nije ovako obrukao.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Dzemba
Gdje je onaj pametnjakovic sto je na Unitedovoj temi piso da mu je odgovaralo kako su nabuseni,pa ode da gleda kako šampioni "deru" villu" hahaha
3 0
ADNAN_BRANKO
Velike su šanse da će Liverpool preokrenuti rezultat i slaviti
1 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi