Redsima se ovo baš rijetko dešava

Villa vodi 2:0

Redsima se ovo baš rijetko dešava

Edmir Škorić

Liverpool u ovim trenucima igra meč 4. kola engleske Premier lige na Villa Parku u Birminghamu i - potpuno neočekivano - gubi 2:0.

Redsi su bili favoriti, nego šta, ali nakon 23 minute imaju dva gola zaostatka i nalaze se u teškoj poziciji, pa možda im se smiješi i prvi poraz već u četvrtom meču lige.

Ollie Watkins je postigao dva gola. Prvi u četvrtoj minuti nakon velike greške gostujućeg golmana, a onda i u 22. minuti nakon što je pobjegao Alexander-Arnoldu.

Gol za 2:0 pogledajte OVDJE.

Potražite više informacija na temu Premier league:



Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

MangasColoradas
Desava im se cesto da se ne svira cist penal kao maloprije na Salahu,ali navikli su na to.
1 5
Robijasi_It
Diste sampioni hahhahahhahaha vila jedva ostala u ligi hahahhahaha
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi