Da li je ovo moguće: Klopp na radaru ima reprezentativca Luksemburga

Barreiro igra sjajno u dresu Mainza

Da li je ovo moguće: Klopp na radaru ima reprezentativca Luksemburga

H. Zilić

Gotovo je izvjesno da će Georgino Wijnaldum napustiti Anfield i ovo ljeto pojačati Barcelonu.

Reprezentativac Nizozemske odbio je novi ugovor od strane Liverpoola i to je znak da Jurgen Klopp mora u potragu za veznjakom.

Klopp je na početku trenerske karijere vodio Mainz, gdje je ostao u dobrim odnosima s Upravom klubom. Nije tajna da Klopp i danas voli pogledati utakmice Mainza, a prema pojedinim pisanjima njemačkih medija, nije isključeno da u Mainzu obavi i "šoping".

Naime, na radaru Liverpoola je 21-godišnji, Leandro Barreiro, inače reprzeentativac Luksemburga.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Barreiro je igrač kakav bi se mogao uklopiti u Kloppov sistem. Mlad sa dosta prostora za napredak, a i trenutna cijena mu je četiri miliona eura prema transfermarktu što bi svakako bilo prihvatljivo za Redse.

U ovoj sezoni u dresu Mainza je odigrao 13 utakmica. U mlađe kategorije Mainza je došao 2017. godine, a sjajnim igrama u U17 i U19 timu izborio se za status u seniroskoj ekipi, gdje postao nezamijenjiv na poziciji centralnog veznog.

Top Komentari

Dtox
Kako glup naslov, pa sta ako igra za Lukse, jel onds noje moguce biti dobsr ili???
2 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi