Klopp ima novog miljenika među Redsima: "Nije Messi, ali koga briga?"

Oduševio protiv West Hama

Klopp ima novog miljenika među Redsima: "Nije Messi, ali koga briga?"

Admin Čaušević

Liverpool je poslije preokreta uspio pobijediti West Ham, a Juergen Klopp je poslije utakmice bio oduševljen posebno jednim fudbalerom.

U Liverpoolu vlada alaramntno stanje zbog brojnih povreda u defanzivnoj liniji pa je Klopp bio primoran da u meču protiv Čekićara koristi Nathaniela Phillipsa.

Phillips je član U23 tima Redsa, protiv West Hama je odradio odličan posao. Poslije utakmice Klopp je čestitao svim igračima, ali pozdrav s mladim defanzicem je izgledao drugačije.

"On je briljantan i pametan. Ima sve. Nije Messi, ali koga briga? Nepobjediv je u zraku. Bio je nevjerovatan u prvoj tuakmici. Prije utakmice sam ga pitao osjeća li tjeskobu, rekao je da ne osjeća. Ja da sam on osjećao bih", kazao je njemački stručnjak.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Inače, Phillips je karijeru počeo u Boltonu, u Liverpool je stigao sa 19 godina, a jedno vrijeme bio je na posudbi u Stuttgartu.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi