Liverpool ljut na FIFA-u nakon subotnjeg finala: "To je smiješno"

Nisu mogli da slave s navijačima

Liverpool ljut na FIFA-u nakon subotnjeg finala: "To je smiješno"

Edmir Škorić

Igrači i stručni štab Liverpoola željeli su proslaviti naslov s 1.500 navijača koji su ih bodrili u Kataru u subotu, ali naišli su na neočekivano protivljenje.

U subotu je Liverpool osvojio Svjetsko klupsko prvenstvo u Dohi (Katar) nakon što je na produžetke savladao južnoameričkog prvaka, ekipu Flamenga.

Nakon trijumfa, Redsi su s 1.500 navijača koji su bili na tribinama, željeli da proslave ovaj trofej, ali uslijedlo je protivljenje predstavnika FIFA-e.

Igrači i predstavnici Liverpoola su se spremali na zajedničko slavlje s igračima, ali kako god bi krenuli prema tribinama, zaštitari i osobe zadužene za sigurnost vraćale bi ih na teren.

Na kraju je Liverpool takvo ponašanje nazvao "smiješnim", te je klub razočaran što nije mogao da trofej slavi sa svojim navjernijim navijačima.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi