Ko bi rekao da će se to desiti? U Bangkoku Liverpool je miš, a United mačka!

Sreća pa je prijateljska

Ko bi rekao da će se to desiti? U Bangkoku Liverpool je miš, a United mačka!

Admin Čaušević

Gubiti utakmice protiv najvećeg rivala nikom nije drago, makar se radilo i o prijateljskom susretu.

U Bankoku prijateljski meč igraju Manchester United i Liverpool, a nakon pola sata igre prednost od 3:0 imaju Crveni đavoli.

S obzirom da se radi o prvom susretu u predsezoni, Redsi su poprilično rezervisani što u Unitedu maskimalno koriste.

Igrala se 13. minut kada je Jadon Sancho bez problema zabio nakon slabe intervencije odbrane Liverpoola.

Novi gol United je postigao u 30. minuti. Na maestralan način Fred je sa ivice kaznenog prostora lobovao Alisson. Njegovu magiju pogledajte ovdje.

Redsi nisu ni predahnuli, a ponovo su primili gol. Novo poigravanje odbrane Liverpoola iskoristio je Martial koji je izašao sam pred Alissona i bez problema zabio.

Nekoliko minuta kasnije izabranici Erika ten Haga su mogli i do četvrtog gola, ali je Dalot pogodio stativu. 

Za Liverpool ne igaju zvučna imena poput Van Dijka i Salaha, dok su se u startnoj postavi između ostalih našli Henderson, Diaz, Alisson i Firmino.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Sars33
Hahahhah koja sramota... cekam King_Kenya da pocne srat ovdje i pravdat se
7 0
Eno30
Bravo United i ako je prijateljska i Liverpol igra sa desetim sastavom, ipak 3 nula je prelijepo za vidjeti. Mislim da ce ovaj gospodin Ten Hage, ako dobije jos koje dobro pojacanje odvesti United u top 4 ekipe ove godine a naredne i za sami vrh bice borba zestoka
4 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi