Zanimljiv dizajn Liverpoolovog novog dresa baš i nije oduševio navijače

Da li je ovo bio promašaj?

Zanimljiv dizajn Liverpoolovog novog dresa baš i nije oduševio navijače

Endin Čaušević

Liverpool je predstavio novi dres za iduću sezonu koji nije previše oduševio navijače.

Redsi su nedavno predstavili prvu garnituru dresova u kojoj će ovaj tim većinom nastupati u novoj sezoni, a sada su na red došli dresovi za gostujuće utakmice.

Liverpool je jutros zvanično predstavio gostujući dres sa veoma interesantnim dizajnom kojeg je Nike pripremio.

Dresovi na kojim preovladava bijela boja su izazvali dosta pažnje engleske javnosti, ali čini se da navijači Liverpoola baš i nisu zadovoljni kako on izgleda.

Image

Dres je napravljen od recikliranih plastičnih boca, a na njemu je i broj 97 u čast žrtava na Hillsboroughu.

Image

Potražite više informacija na temu Premier league:

Također, iz kluba su objasnili da je dizajn inspirisan muzičkom scenom Liverpoola iz 90-tih, jer je ovaj grad bio pionir dance muzike. No, kako smo već naveli navijači nisu previše oduševljeni izgledom ovog dresa.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Sars33
Fuj
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi