Liverpool na radaru ima još jednog igrača iz Bundeslige

Klopp traži pojačanja

Liverpool na radaru ima još jednog igrača iz Bundeslige

Liverpool će u zimskom prelaznom roku pojačanja tražiti u njemačkoj Bundesligi.

Osim interesovanja za Christiana Pulišića, britanski mediji donose vijest da je Jurgen Klopp 'zagrizao' i za mladog fudbalera Borussije iz Monchengladbacha Mahmouda Dahouda.

Ovaj 20-godišnji veznjak igra odličnu sezonu i do sada je upisao 14 nastupa za svoj tim, a osim sa Liverpoolom povezuje se i sa prelaskom u Juventus i Dortmund.

Liverpool je u bliskoj prošlosti već doveo nekoliko igrača iz Bundeslige poput Firmina, Matipa, Kariusa ili Klavana, a čini se da bi taj trend mogao biti nastavljen.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi