Liverpool "naciljao" pojačanje: Maneu se na Anfieldu pridružuje sunarodnjak?

Moglo bi biti ozbiljnog "popusta" ako Watford ispadne

Liverpool "naciljao" pojačanje: Maneu se na Anfieldu pridružuje sunarodnjak?

Watford je sada već u ozbiljnoj opasnosti od ispadanja u Championship. Šta više, Watford je prvi tim ispod crte i kolo do kraja sezone više ne drži stvari u svojim rukama.

A ako ispadne u drugi rang engleskog fudbala, Watford bi mogao ostati bez velikog broja igrača.

Jedan od igrača koje prate veliki engleski klubovi, bez obzira na to ispao Watford ili ne, je i Ismaila Sarr. Daily Mirror piše da o Sarru kao novom pojačanju ozbiljno razmišlja novi prvak Engleske, Liverpool.

Ismaila Sarr je bio briljantan u dresu Rennesa, pokazao veliki potencijal, i prošlog ljeta prešao u Watford za 30-ak miliona eura.

22-godišnjem ofanzivcu je bilo potrebno vremena da se prilagodi, ali je svejedno i u Premiershipu pokazao svoj kvalitet i potencijal.

Riječ je o igraču koji može igrati kao desno krilo i špic, a ukoliko Liverpool zaista krene po njegov potpis Watford neće moći puno uraditi da ga zadrži.

Ismaila Sarr bi se tako mogao na Anfieldu pridružiti reprezentativnom kolegi i prijatelju, Maneu.

Ne očekuje se da će Liverpool puno poslovati ovog ljeta, ali ako se ukaže prilika da se po povoljnim uslovima relizuje Sarrov transfer, Klopp možda neće moći propustiti tu priliku.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Mane, Firmino i Salah su starteri u napadu Liverpoola i u novoj sezoni, to je jasno, ali Redsi i nemaju previše ofanzivnih opcija kojima Klopp vjeruje na klupi tako da bi za Sarra moglo biti prostora...

Ismaila Sarr je ove sezone skupio 29 nastupa za Watford, postigao je šest golova i upisao pet asistencija.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi