Dva koraka naprijed, deset nazad: Liverpool je ponovo šokirao na Anfield Roadu!

Klopp može biti zabrinut

Dva koraka naprijed, deset nazad: Liverpool je ponovo šokirao na Anfield Roadu!

A. Čaušević

Liverpool je ponovo šokirao vlastite navijače, ovaj put senzacionalnim porazom od Brightona na Anfield Roadu.

Činilo se da se Redsi s dvije važne pobjede u Londonu nad Tottenhamom i West Hamamom vraćaju pobjedničkom ritmu, ali večeras uslijedio novi hladan tuš.

Puni plijen s Anfield Roada odnijeli su popularni Galebovi. Gol vrijedan punog plijena zabio je Alzate. Pogodak pogledajte ovdje.

Brighton se pokazao kao odličan tim. Igrali su dosta hrabrosti i obzirom na prilike iz drugog dijela mogli su postići i više od jednog gola.

S druge strane, ovaj poraz je svkakao unazadio šanse Redsa da mogu odbraniti titulu prvaka obzirom da vodeći Manchester City u posljednje vrijeme ne zna za kiks.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Upravo ova dva tima igraju za četiri dana te bi taj susret mogao odrediti sudbinu Liverpoola u nastavaku sezone Premiershipa.

Do nova tri boda stigao je i West Ham i to nad Aston Villom rezultatom 1:3. Lingard kao da se preporodio jer je zabio dva gola. Treći gol za Čekičare djelo je sjajnog Souceka. Za Villu je zabio Watkins i to na asistenciju koga drugog nego sjajnog Grealisha.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Ade1987
Kad Manchester United pobjedi ili izgubi prvi su tu navijači Looserpola da pljuju nije bitno kakav je rezultat a sad se usutili ko zaliveni
8 4
Edin Merlin
Posrani Looserpool !
7 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi