Liverpool odbio da posudi Aggera Napoliju
Daniel Agger

Danac ostaje na Anfieldu

Liverpool odbio da posudi Aggera Napoliju

Midhat Šljivak

Ekipa Liverpoola odbila je posuditi Napoliju danskog štopera Daniela Aggera.

Trener tima iz Napulja Rafael Benitez,  želio je na posudbu do kraja sezone dovesti Danca, koji je ove sezone izgubio mjesto u startnoj postavi od Francuza Mahmadoua Sakhoa.

Ipak, Rafa je u svom bivšem klubu dobio odbijenicu, te će Agger ostati igrač Liverpoola do kraja sezone.

"Želim igrati u svakoj utakmici i teško je kad nisi u prvom planu. Radim puno više nego prije, osjećam da sam potreban timu, ali je menadžer taj koji odlučuje ko će igrati. Ipak, siguran sam da mogu učiniti dosta za tim ako mi menadžer bude dao šansu", rekao je Agger.

Danac je u Liverpool stigao 2006. godine iz danskog Brondbyja.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.