Liverpool plaća 60 miliona za igrača Porta
Foto: EPA

Brahimi na Anfieldu

Liverpool plaća 60 miliona za igrača Porta

M. Šljivak

Liverpool bi u narednu sezonu mogao ući jači za fudbalera Porta Yacinea Brahimija.

Ovaj 26-godišnji Alžirac igra odlično u dresu portugalskog velikana, te se prethodne sezone često spominjala mogućnost dolaska u Premiership.

Čini se da ćemo ga u Premier ligi i gledati naredne sezone. Liverpool je navodno jako blizu dogovora oko transfera ovog fudbalera, koji će ih koštati 60 miliona eura.

Brahimi je član Porta postao 2014. godine. Stigao je iz Granade, te se pokazao kao pravi potez i portugalski tim će dobro zaraditi na njegovom transferu.

Ove sezone je odigrao 49 utakmica za u svim takmičenjima, te je postigao 10 pogodaka uz 11 asistencija.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi