Liverpool prati svaki korak Maxa Meyera

Liverpool prati svaki korak Maxa Meyera

Edmir Škorić

Mladi njemački reprezentativac Max Meyer zaludio je vodstvo Liverpoola i Jurgena Kloppa.

Meyer se nalazi s Njemačkom u Poljskoj na Evropskom prvenstvu za mlade igrače i , kako pišu otočki mediji, tim skauta iz Liverpoola prati svaki njegov korak, a zatim utiske prenosi Jurgenu Kloppu.

Prema tim navodima, imali su šta da vide, a Klopp svakako poznaje mladog nogometaša i iz Bundeslige, pa je on jedan od glavnih ciljeva u ljetnom prelaznom roku, nakon što je prethodno kupljen Mohamed Salah.

Dvadesetjednogodišnji Meyer je ofanzivac i pitanje je treba li Redsima obzirom da imaju Firmina, Manea, Coutinha i Salaha, ali obzirom da igra na poziciji Coutinha, možda to znači i Brazilčev odlazak u Barcelonu, s kojom se već odavno povezuje.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Meyer je rođen u Oberhausenu, ali je nogometna pravila savladao u Schalkeu. Prošle sezone je u Bundesligi odigrao 27 mečeva i dao je jedan gol uz tri asistencije. Nije bio pretjerano efikasan, ali Klopp zna da vrijedi.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi