Liverpool nema štopera pred veliki derbi

Klopp na mukama

Liverpool nema štopera pred veliki derbi

Edmir Škorić

Liverpool je u posljednja dva meča osvojio samo dva boda (WBA, Newcastle), a tek mu slijedi pravi ispit.

Virgil van Dijk je već neko vrijeme povrijeđen, nema ni Gomeza, a sada je stigla vijest o povredi Joela Matipa.

Kamerunac se povrijedio u meču protiv WBA proteklog vikenda, pa će propustiti duele sa Southamptonom i veliki engleski derbi s Manchester Unitedom.

Inače, Liverpool će United ugostiti 17. januara, pa će Jurgen Klopp praktično bez pravog i provjerenog štopera igrati jednu od bitnijih utakmica. Upravo je United tim koji je prvi nakon Liverpoola na tabeli i razlika je sada samo tri boda.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

douglasssy
Bit ce to tvrda utakmica, ici ce na bod obojica, jer ce traziti bodove na "malim" utakmicama. Inace Liverpool je zapoceo tu tzv sezonsku tranziciju, ono sto je Manchester imao proslu sezonu, gdje nedostaje vaznih igraca, pa pobjede izostaju. Nije to vise derbi koji je bio dok su igrali Vidic sa jedne i Gerrard sa druge strana, jer su to bili karakteri utakmica.
3 2
Krivaja Zavidovići
Štopera će igrati Fabinho sigurno. Drugi će najvjerovatnije biti Phillips, eventualno Rhys Williams.
2 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi