Liverpool prodao napadača

Brewster otišao u Sheffield United

Liverpool prodao napadača

M. Šljivak

Ekipa Liverpoola prodala je Sheffield Unitedu mladog napadača Rhiana Brewstera.

Klubovi su potvrdili transfer na službenim stranicama i 20-godišnji napadač će u narednim godinama nositi dres Sheffield Uniteda.

Talentovani napadač nije želio čekati šansu kod Jurgena Kloppa. Nije imao previše prostora za igru i odlazak je vjerovatno i najbolja opcija.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Brewster je prethodnih pet godina bio član Redsa koji su na njegovom transferu zaradili sjajnih 23.5 miliona funti. Sjajno za igrača koji je odigrao samo pet utakmica za tim sa Anfielda.

Prošlu polusezonu Brewster je bio na posudbi u Swanseaju i zabio je 11 golova u 22 nastupa.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

MangasColoradas
Klopp radi pravi posao,23 miliona za ovog panja.Pa ovo je bolje nego prodaja onog Solankea,njega je uvalio Bournemouthu za 19 miliona lik samo 1 gol zabio tamo.Klopp prodaje najskuplje panjeve na svijetu.
2 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi