Liverpool u problemima: Završena sezona za Borinija

Povrijedio rame u meču sa Swanesajem

Liverpool u problemima: Završena sezona za Borinija

A. Haznadarević

Današnja visoka pobjeda Liverpoola nad Swanseajem od 5:0 uzela je danak, s obzirom na to da je napadač Redsa Fabio Borini zaradio povredu.

Dvadesetjednogodišnji Italijan je na terenu proveo samo osam minuta, kada je stradao u sudaru s defanzivcem Swanseaja Kyleom Bartleyjem.

 

"Vjerovatno će biti van pogona do kraja sezone. Izgleda da je dislocirao rame", kazao je menadžer Brendan Rodgers.

Potražite više informacija na temu Premier league:

 

Borini, koji je inače prilično sklon povredama, ove sezone je upisao tek devet nastupa, te debitantski gol najvjerovatnije neće ni imati priliku postići ove sezone.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.