Liverpool uspješan i u drugoj pripremnoj utakmici, James Milner postigao fenomenalan gol

Prvak Evrope stigao do pobjede protiv Bradford Cityja

Liverpool uspješan i u drugoj pripremnoj utakmici, James Milner postigao fenomenalan gol

S. Pašalić

Liverpool je danas nastavio sa pripremama za novu sezonu.

Ekipa Jurgena Kloppa je prije nekoliko dana u prvoj utakmici stigla do visoke pobjede protiv engleskog niželigaša Tranmerea od 6:0, a danas je savladala Bradford City sa 3:1.

Redsi su ponovo krenuli sa dosta izmjenjenom postavom, a do vodstva su stigli već u 13. minuti kada je James Milner postigao sjajan gol sa velike udaljenosti.

Kapiten Liverpoola je samo dvije minute kasnije golom sa bijele tačke povisio na 2:0, a pred kraj prvog poluvremena, u 41. minuti mladi Rhian Brewster je postigao gol za 3:0.

U nastavku je Bradford uspio stići do gola kada je Doyle u 81. minuti iz penala pogodio za konačnih 3:1. Klopp je u ovoj utakmici dao priliku svim igračima pa je u drugom poluvremenu promijenio cijelu početnu postavu.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi