Navijači Liverpoola utrčali na teren samo kako bi se primakli svom junaku

Nije Salah, a ni Mane...

Navijači Liverpoola utrčali na teren samo kako bi se primakli svom junaku

Edmir Škorić

Navijači Liverpoola utrčali su na teren nakon što su njihovi ljubimci pobijedili Tranmere 6:0 u predsezoni, a mnogi su pokušavali dobiti fotografiju junaka iz Lige prvaka Divocka Origija.

Ne tako davno su Redsi šesti put postali prvaci Evrope nakon što su u Madridu pobijedili Tottenham s 2:0 u finalu Lige prvaka. Sjajna sezona je iza Liverpoola, malo je nedostajalo da uzmu i titulu u Engleskoj, ali sada su već mislima na novoj sezoni.

U okviru priprema je miješani sastav Liverpoola pobijedio Tranmere sa 6:0 u Prenton Parku, a nakon meča brojni navijači su utrčali na teren.

Origi, junak polufinala protiv Barcelone, bio je omiljen među navijačima i mnogi su željeli da uzmu njegov autogram ili da se s njim fotografiraju za uspomenu.

Tim Jurgen Kloppa sada će odmjeriti snage sa Bradford Cityjem u nedjelju, a nakon toga slijedi američka turneja gdje će Redsi igrati protiv Borussije Dortmund, Seville, Sportinga i Napolija.

Potom će u Ženevi igrati protiv Lyona prije povratka u Englesku, a za 4. avgust zakazan je Community Shield protiv Manchester Cityja.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi