Liverpool vraća Reinu sa posudbe iz Napolija

Reina se spreman boriti za 'jedinicu' u Liverpoolu

Liverpool vraća Reinu sa posudbe iz Napolija

Liverpool će vratiti Pepa Reinu sa posudbe iz Napolija, javljaju čelnici kluba sa Anfielda.

Agent španskog golmana Manuel Garcia Quillon potvrdio je da će se njegov klijent vratiti u bivši klub, te istakao da se Reina ne boji konkurencije i borbe za 'jedinicu'.

"Znam da kruže glasine o budućnosti Pepa Reine. Ja vam mogu reći da će Pepe braniti za Liverpool u narednoj sezone i tako ćemo ispoštovati ugovor sa Liverpoolom koji je na snazi", ekao je Quillon.

Reina je u svojoj karijeri sakupio preko 350 nastupa za Liverpool u svim takmičenjima a mjesto na golu tima sa Anfielda izgubio je dolaskom Mignoleta iz Sunderlanda koji je postao prvi golman.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.