Liverpool želi dodatno proširiti Anfield

Započeta izrada dizajna

Liverpool želi dodatno proširiti Anfield

Engleski velikan Liverpool uskoro namjerava dodatno proširiti svoj Anfield, javlja The Telegraph.

Nakon što je prošle godine kapacitet kultnog stadiona proširen za 8.500 mjesta, u planu su novi radovi nakon kojih bi Anfield trebao moći da primi više od 60.000 ljudi.

Liverpool trenutno radi na dizajnu za proširenje Anfielda te proračunu koliko će to renoviranje koštati, a ujedno traži načine za pokrivanje dodatnih troškova.

Potražite više informacija na temu Premier league:

S obzirom da su sve utakmice Liverpoola rasprodane do posljednjeg mjesta, u ovom klubu ne sumnjaju da će tako biti i kada kapacitet stadiona bude još veći.

Tačan kapacitet Liverpoolovog stadiona trenutno iznosi 54,074 sjedećih mjesta.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije