Liverpoolova proslave titule 1990. godine bila je potpuno drugačija od današnje

Koronavirus je učinio svoje

Liverpoolova proslave titule 1990. godine bila je potpuno drugačija od današnje

Liverpool je sinoć osvojio titulu prvaka Engleske po prvi put poslije 30 godina, ali zbog koronavirusa proslava nije izgledala ni blizu kako su to navijači zamišljali. 

Zbog pandemije navijači nisu prisutni na stadionima u Engleskoj proteklih sedmica i sigurno ih neće biti ni do kraja sezone pa na Anfieldu atmosfera neće biti ni blizu onako dobra kada Liverpool bude podizao trofej.

Prije 30 godina to je izgedalo potpuno drugačije. Navijači su okupirali kultni stadion u susretu protiv QPR-a, a nakon utakmice uslijedila je prava ludnica i slavilo se dugo u noć. To su snimci koje i danas vrijedi pogledati.

Naravno, ostaje nam nada da će se situacija s pandemojom smiriti do sljedeće godine u ovo vrijeme pa će navijači kluba koji bude prvak moći na stadionu proslaviti veliki uspjeh.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi