Liverpoolova usluga Kloppu vrijedna četiri miliona funti

Redsi nisu željeli ništa prepustiti slučaju

Liverpoolova usluga Kloppu vrijedna četiri miliona funti

A. Čaušević

Neće biti potrebe da se Jurgen Klopp "evakuiše", zato se pobrinuo Liverpool. 

Naime, od dolaska u Englesku Klopp živi u kući Brendana Rodgersa koju je ovaj trener koristio dok je sjedio na klupi Redsa.

"Sve dok ne potpiše za Everton dobro je, tako da neće željeti svoju kuću. Leicester je predaleko odavde", rekao je Klopp.

U Liverpoolu su ovu šalu shvatili ozbiljno te su odlučili kupiti kuću od Rodgersa koji je u protekle četiri godine iznajmljivao objekat Nijemcu.

Rodgers je prije nekog vremena kuću stavio na prodaju što je Kloppa malo zabrinulo da će morati seliti, ali za tim neće biti potrebe.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Naime, Liverpool je kupio objekat koji je bio u Rodgersovom vlasništvu i to za cifru od četiri miliona funti.

U klubu s Anfielda su odlučili da to taj objekat u budućnosti bude dom svakog trenera Liverpoola kako bi se izbjegao eventualni slučaj prinudne selidbe.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi