Ljajić i Matić ponovo na Mihajlovićevom spisku?

Ljajić i Matić ponovo na Mihajlovićevom spisku?

Selektor Srbije Siniša Mihajlović podlegao je pritisku javnosti, pa će promijeniti svoju odluku i u nacionalni tim ipak vratiti Adema Ljajića i Nemanju Matića.

Adem Ljajić povjerenje je izgubio zbog odbijanja da pjeva nacionalnu himnu, a odlične partije koje pruža u dresu Fiorentine nisu do sad bile dovoljne za promjenu odluke.

Nemanja Matić bio je nezadovoljan činjenicom da nije u prvom planu, te je zbog male minutaže poručio selektoru da ga ne poziva ukoliko mu ne planira pružiti priliku za igru.

Osim za meč protiv Hrvatske, Ljajić i Matić će dobiti poziv i za meč protiv Walesa koji se igra tri dana nakon utakmice na Marakani.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.