Ljajić se sukobio s Mihajlovićem, pa ostao na tribinama

Trebao početi utakmicu

Ljajić se sukobio s Mihajlovićem, pa ostao na tribinama

E. Čaušević, foto: EPA

Fudbaleri Torina trenutno igraju u gostima protiv Lazija u okviru 16. kola italijanske Serije A.

Sat vremena prije početka utakmice na Olimpicu oba trenera su objavila sastave, a u početnoj postavi Torina bio je i Adem Ljajić. No, kada je utakmica počela srbijanskog reprezentativca nije bilo na terenu, a mjesto u sastavu umjesto njega zauzeo je Alex Berenguer.

Prema pisanju italijanskih medija Ljajić je ostao na tribinama jer se prije samog početka utakmice sukobio sa Sinišom Mihajlovićem. Još uvijek nije poznato šta je bio razlog njihovog sukoba, a čini se da će deblji kraj u svemu tome izvući Ljajić.

Tako je i bilo prije nekoliko godina kada je Mihajlović bio selektor Srbije. Ljajić je odbio pjevati himnu svoje reprezentacije što je zasmetalo Mihajloviću. Nakon toga Ljajić nije dobijao pozive dok je Mihajlović bio na klupi Orlova.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi