Ljekari imali ozbiljnog posla: Krvave glave i izgubljeni zubi u meču FA Kupa
Foto: EPA

Ljekari imali ozbiljnog posla: Krvave glave i izgubljeni zubi u meču FA Kupa

M. Šljivak

Shrewsbury je uspio zaustaviti West Ham (0:0) u trećem kolu FA kupa, a ovaj meč je obilježila teške povrede domaćeg igrača Mata Sadlera i West Hamovog Josha Cullena.

Sadler je u jednom duelu doživio tešku povredu na glavi. Krv se jednostavno nije mogla zaustaviti, ali se defanzivac domaćeg tima nije predao. Nekoliko puta mu se ukazivala pomoć i na kraju je uz ljekarsku pomoć završio meč do samog kraja.

Sa druge strane Josh Cullen je također doživio neprijatnu pobjedu. Igrač Čekićara je izgubio dva zuba u jednom od duela i on neće po dobrom pratiti ovaj duel.

Interesantno, danas je na golu Čekićara bio Joe Hart, koji je rođen u Shrewsburyju. On je na kraju sa nekoliko odbrana uspio sačuvati West Ham i ovaj tim će imati šansu za prolazak u ponovljenom meču.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi