Ljevakoviću 90 minuta u remiju Teplica

Mahmutović ušao u drugom poluvremenu

Ljevakoviću 90 minuta u remiju Teplica

Teplice su večeras u pretposljednjem susretu 21. kola Gambrinus lige na svom terenu dočekale Slaviju iz Praga. Susret je završen rezultatom 1:1. 

Susret je od prve minute za Teplice počeo Admir Ljevaković. Dok su na klupi sjedili Aidin Mahmutović i Aldin Čajić. Prvih 45 minuta proteklo je u izjednačenoj igri dvije ekipe. Nešto više od igre imao je domaćin, ali ni prilike gostiju nisu bile bezazlene. Na odmor se otišlo sa rezultatom 0:0. 

 

U nastavku je u 57. minuti susreta priliku dobio i Aidin Mahmutović koji je zamijenio Matulu. Gosti su do vodstva stigli u 70. minuti susreta, a strijelac je bio Vosahlik. Teplice su do izjednačenja stigle u 89. minuti susreta, a strijelac je bio Vondrašek. 

 

Potražite više informacija na temu 1. Liga:

Češka, Gambrinus liga, 21. kolo: 

Teplice - Slavia Prag 1:1 (Vondrašek 89/Vosahlik 70)

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti