Ljubav ili samo seks?
"Sporni" detalj iz šampionata Norveške (foto i video: http://fotball.bt.no)

Putuj Evropo, nemoj više čekati na nas

Ljubav ili samo seks?

Mnogi fudbaleri širom planete imaju razne načine na koje proslavljaju golove, ali ovo što smo vidjeli u Norveškoj posebna je priča. U cijelu priču, indirektno su uključena i naša dvojica internacionalaca, Admir Raščić i Fenan Salčinović.

Prvi je bio strijelac vodećeg gola Sandefjorda protiv Strømsgodseta, a u proslavi mu se priključio i Salčinović, ne sluteći šta ćče ga zadesiti nekoliko sekundi kasnije. Naime, naši igrači gol su slavili klečući na koljenima i glavom spuštenom na pod, kao što to rade Muslimani.

Međutim, Salčinovićevu „neopreznost“ iskoristio je njegov saigrač Espen Nystuen, koji je bivšem igraču Čelika prišao „s leđa“ i na njegovoj stražnjici simulirao sex!   

Video

„To je bilo primamljivo. Svaki put kad daju gol izazovno se namjeste“, izjavio je Nystuen ne sluteći da će njegov potez kod Salčinovića izazvati bijes.

Salčinović se šokirao kada je saznao za perverzne pokrete svog saigrača.

„Je li to istina? To uošpte nije dobro. Mislim da je to glup potez prema meni i mojoj vjeri. Moram razgovarati sa njim i zamoliti ga da to više ne radi“, izjavio je Salčinović za norveške medije.

Uoči današnjeg treninga Nystuen se ispričao našem internacionalcu.

„Razgovarali smo i izgladili odnose. Nemam običaj da radim takve stvari i to se više neće ponoviti. Srećom, Fenan je vrlo razuman čovjek pa je sve razumio. To je sada završeno poglavlje“, izjavio je Nystuen, naglasivši kako ne smatra da je uvrijedio Salčinovićevu religiju.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti