Ljubenović: Čelik je ranjiv, tu je naša šansa

Fudbaler Krupe o meču u Zenici

Ljubenović: Čelik je ranjiv, tu je naša šansa

D. Vejo

Slobodan Starčević i njegovi puleni, ovog vikenda otputovat će u Zenici gdje će svoje snage odmjeriti s tamošnjom ekipom Čelika.

Novajlija u Premijer ligi BiH Krupa, nalazi se trenutno na šestoj poziciji s 12 osvojenih bodva, tri manje od petoplasirane Slobode ali s istim brojem bodova kao Željo i Široki Brijeg, pa će s toga pozitivan ishod na Bilinom polju biti jedini cilj banjalučkog tima.

"Protiv Zrinjskog pokazali smo da se možemo nositi sa svima u ligi. Smatram da se ravnopravno možemo boriti za play-off lige. Upravo na tom putu nam stoji ekipa Čelika koja ne igra baš dobro u ovoj sezoni, te baš zbog toga smatram da nam je to šansa da u gostima ostvarimo pobjedu koja će nas podići na tabeli, kako bi u utakmici poslije, igrali na svom terenu bez pritiska. U klubu vlada pozitivna atmosfera, te s velikim samopouzdanjem idemo u Zenicu po tri boda", ističe za SportSport.ba igrač Krupe, Miljan Ljubenović.

Ova dva tima, sastat će se sutra od 16 sati.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi